Общи условия за ползване

Като нов потребител, попълнете необходимата информация: потребителско име и парола, име и фамилия, електронна поща, телефон, адрес за доставка, отбележете дали сте съгласни с “Условия за ползване”. Информацията, която въвеждате, е напълно КОНФИДЕНЦИАЛНА и ще се използва САМО и ЕДИНСТВЕНО за обработка на вашите настоящи и бъдещи поръчки.

Цена на доставка :

Всички поръчки на стойност над 15.00 лева се доставят напълно безплатно за цялата страна*. За доставка на поръчка под 15.00 лева в рамките на София се заплащат 3 (три) лева транспортни разходи, а в страната – 5 (пет) лева. Транспортните разходи ще Ви бъдат начислени към стойността на Вашата поръчка и ще трябва да ги заплатите на куриера при доставката на стоката

*ЗАБЕЛЕЖКА: Някои продукти е невъзможно да бъдат доставени безплатно, независимо от тяхната цена. Това ще бъде изрично упоменато при поръчка на такъв артикул.

Обслужващата куриерска фирма:

“Си Ай Ер ” ЕООД работи в партньортсво с куриерска компания “Speedy”.

Начини за плащане на направената поръчка

Можете да изберете  няколко начина за плащане

  1. Наложен платеж – стоката се заплаща в брой директно на куриера при доставка на пратката;
  2. С кредитна или дебитна карта;
  3. Посредством системата за Интернет разплащания ePay.

Цените: всички обявени цени на нашия сайт са с включен ДДС.

Фактуриране на закупена стока

Можете да получите фактура за закупените от Вас стоки. Трябва да отбележите в профила си и да попълните данните .

Изпълняване на  поръчки

Всички заявени поръчки се потвърждават чрез обаждане на посочен в клиентския Ви профил телефон между 10:00 и 17:00 часа. Ако в този времеви диапазон служител на фирмата не се свърже с Вас, поръчката не се изпълнява. Молим, ако в рамките на 24 часа след поръчка не сте получили обратна връзка от наш оператор, да се обадите на един от следните телефони: 0999077791.

Дни за доставка на стоките ?

Доставки се извършват само от понеделник до петък, от 9:30 до 17:30 часа и в събота, до 14:00 часа без дни на официални празници.