Плащане и доставка

Как да пазарувам онлайн?

За да закупите даден продукт е необходимо да се регистрирате и да влезете в профила си, след което можете да ни изпратите заявката си.

Колко струва доставката?

Всички поръчки на стойност над 15.00 лева се доставят напълно безплатно за цялата страна*. За доставка на поръчка под 15.00 лева в рамките на София се заплащат 3 (три) лева транспортни разходи, а в страната – 5 (пет) лева. Транспортните разходи ще Ви бъдат начислени към стойността на Вашата поръчка и ще трябва да ги заплатите на куриера при доставката на стоката. Ако искате продукт да бъде доставен в изрично посочено от вас време, доставката се оскъпява с 2 (два) лева и се заплаща допълнително от клиента.

*ЗАБЕЛЕЖКА: Някои продукти е невъзможно да бъдат доставени безплатно, независимо от тяхната цена. Това ще бъде изрично упоменато при поръчка на такъв артикул.

Кога ще бъде обработена поръчката ми?

Поръчки направени след 17:00 часа се обработват на следващия ден. Поръчки направени в събота, неделя и на официални празници се обработват в първия възможен работен ден.

След като направя поръчка трябва ли да я потвърдя?

ДА, всички заявени поръчки се потвърждават чрез обаждане на посочен в клиентския Ви профил телефон между 10:00 и 17:00 часа. Ако в този времеви диапазон служител на фирмата не се свърже с Вас, поръчката Ви няма да бъде изпълнена. Молим, ако в рамките на 48 часа след поръчка не сте получили обратна връзка от наш оператор, да се свържете с нас

Как ще получа поръчката си?

Games-Play.EU  работи в партньортсво с куриерска компания “Спиди” АД.

ЗАБЕЛЕЖКА: Куриерска фирма “Спиди” АД е регистриран оператор съгласно Закона за пощенските услуги.

Кога се извършват доставките?

Доставки се извършват само от понеделник до петък, от 9:30 до 17:30 часа и в събота, до 14:00 часа. Без дни на официални празници.

Как да платя?

Наложен платеж – стоката се заплаща в брой директно на куриера при доставка на пратката.

ЗАБЕЛЕЖКА: Пратката е придружена с касова бележка. Моля, пазете касовата бележка, за да може да предявите рекламации или връщане на стока.

Обявените цени с включено ДДС ли са?

ДА, всички обявени цени на нашия сайт са с включен ДДС.

Фактуриране на закупена стока

Можете да получите фактура за закупените от Вас стоки. Трябва да отбележите в профила си и да попълните необходимите данни.